معاونت درمان
۱۳۹۸ جمعه ۲ اسفند
تاریخ: 1398/10/14 تعداد بازدید: 37
پيام معاون درمان دانشگاه به مناسبت شهادت سردار حاج قاسم سليماني
شهادت اين الگوي مجسم اخلاص، شجاعت و انسانيت را به محضر حضرت ولي عصر روحي و ارواحنا فداه، رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالي)، ياران و همرزمانش و عموم هموطنان تبريك و تسليت مي گويم.

" مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن يَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبديلًا

شهادت مظلومانه سردار سرافراز اسلام و سرباز ولايت و ياور امت، حاج قاسم سليماني موجب تاسف و حسرت عميق شد.

حاج قاسم سليماني كه از يادگاران دوران دفاع مقدس بود، با اخلاصي كم نظير و مجاهدت شجاعانه در جبهه هاي حق عليه باطل به دفاع از كيان اين سرزمين الهي و امنيت مردم ايران پرداخت و پس از سال‌ها مبارزه و حضور در خط مقدم مبارزه با داعش و تروريست‌هاي منطقه، در پي حمله جنايتكارانه تروريسم دولتي امريكايي به ياران شهيدش پيوست. ذرات مطهر خون پاك او جان تازه‌اي به انسجام ملي و مقاومت اسلامي خواهد داد.

اينجانب شهادت اين الگوي مجسم اخلاص، شجاعت و انسانيت را به محضر حضرت ولي عصر روحي و ارواحنا فداه، رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالي)، ياران و همرزمانش در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و عموم هموطنان تبريك و تسليت مي گويم. از خداوند متعال براي سردار محبوبمان شهيد سليماني علو درجات و همنشيني با سرور و سالار شهيدان حضرت اباعبدالله الحسين(ع) و براي خانواده معزز و بازماندگان او صبر و اجر مسالت دارم.

پيام معاون درمان دانشگاه  به مناسبت شهادت سردار حاج قاسم سليماني