شرح وظایف نظارت برتغذیه |
شرح وظایف کارشناس نظارت برامورتغذیه
1- نظارت بر نحوه مشاوره تغذیه بیماران بستری و سرپایی بیمارستانهای استان (دولتی – تامین اجتماعی و خصوصی)
2- نظارت بر دفاتر کار مشاوره تغذیه و رژیم درمانی شهر ساری وشهرستانهای استان
3- پایش شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان
4- نظارت و ارزشیابی عملکرد پیمانکاران طبخ و توزیع کننده غذا در بیمارستانهای استان
5- بررسی مدارک مربوط به صدور و تمد ید پروانه های مسئولین فنی دفاتر مشاوره تغذیه ورژیم درمانی استان
6- بررسی چالش های واحد تغذیه(مشاوره تغذیه – نظارت – آموزش) در بیمارستانهای استان
7- برنامه ریزی واجرای دوره های پودمانی و سمینارها و کارگاه های آموزشی کارشناسان تغذیه بیمارستانهای استان
8- نظارت بر برگزاری کمیته های تغذیه بیمارستانهای استان و بررسی وارزیابی مصوبات آن
9- ارتباط بین بخشی با دفا تر مدیریت خدمات بیمارستانی وبهبود تغذیه وزارت بهداشت و معاونتهای دانشگاه و بیمارستانها و شبکه های بهداشت درمان استان .
10- ارتباط بین بخشی با دفا تر مدیریت خدمات بیمارستانی وبهبود تغذیه وزارت بهداشت و معاونتهای دانشگاه و بیمارستانها و شبکه های بهداشت درمان استان .
11- تامین نیروی انسانی مورد نیاز کارشناسان تغذیه بیمارستان ها ی دولتی ، تامین اجتماعی وخصوصی
12- انجام سایر امور مربوطه با دستور مدیر دستکاه |
1394/07/12 |